Frisksportkalendern

Nyårskurs på Stensund

2 Januari - 6 Januari

Ledarutbildning för livet!

Välkommen till Frisksportrörelsens högsta ledarutbildning! På nyårskursen tränar du ledarskap i en givande och tillåtande miljö. Praktiska ledarövningar som gör att du växer varje dag varvas med ideologipass, föreningskunskap och en stor dos teambuilding - eftersom vi vet att en bra gemenskap är grunden för utveckling.

Ledarskap
Varje storslagen idé, varje engagerad person och grym ledarförebild har börjat någonstans. Nyårskursen är en utbildning men också en plats där idéer föds. Som deltagare får du en fantastisk grund för att bli ledare och möjligheten att lära dig mer om frisksport, utvecklas som person, inspireras till engagemang inom frisksporten och skaffa dig ett kontaktnät av nya vänner runt om i landet.

Allmän frisksportledarutbildning steg 1
En grundläggande utbildning i ledarskap, frisksportideologi och föreningskunskap.
Ger dig en bra insikt i frisksportrörelsen samt utvecklar ledarskapet på en personlig nivå. Mycket fokus på praktiska övningar, bland annat i idrott och friluftsliv. Åldersgräns 16 år. Förkunskap: Frisksport Basic/Påskkurs  

Allmän frisksportledarutbildning steg 2
En fortsättningskurs i ledarskap och ideologi. Lär dig mer om hur du talar inför andra, hur du planerar och genomför ett större arrangemang. Upplev friluftslivet på riktigt under en natt kring lägerelden och utvecklas i en härlig gemenskap. Många praktiska övningar för erfarenhet till att ordna ungdomsträffar eller läger ute i klubbarna. Förkunskap: Steg 1.

Nyårskursen äger rum precis efter nyårsfirandet, den 2 till den 6 januari, på vårt vackra Stensund med slott, hav och natur.

Kom själv, med en kompis eller skicka någon från din klubb på Nyårskursen!

Datum: 2-6 januari 2022
Plats: Stensund, Trosa
Åldersgräns: 16 år (dispens för 15-åringar kan efter ansökan eventuellt beviljas)
Förkunskapskrav: Steg 1: Frisksport Basic/Påskkurs. Steg 2: Steg 1
Avgift: 1 200 kr. I avgiften ingår kursmaterial, mat och logi.
Anmälan: senast 3 december 2021 via den här länken
Kontakt: Frisksportkansliet 0156-532 10 eller kansli@frisksport.se
Huvudledare: Rasmus Gustafsson, rasmus.gustafsson@frisksport.se

Kursen genomförs i samarbete med Stensunds Folkhögskola.

Tillbaka