Frisksportkalendern

Pinnbrödsvandring

26 December - 29 December

Värnamo FK har en lång tradition av att ordna annandagsvandring och i år bjuder de in hela Frisksportsverige till en corona-anpassad vandring! Vandringen äger rum var du vill i världen på annandagen eller någon annan dag 26-29 december 2020. Bestäm själv hur långt eller kort du vill gå!

Stanna gärna och fika! Om du vill, tänd också en eld och gör ett pinnbröd eller liknande. Ta en bild på det färdiga brödet och ställ upp i vår pinnbrödstävling. Snyggaste pinnbrödet utses av domaren och frisksportaren Daniel Damberg som blivit känd för sina bakkunskaper.

Tänk på:
Gå ensam eller tillsammans med dem du bor ihop med. Var inte fler än åtta personer. Håll avstånd. Ät bara ditt eget pinnbröd. Stanna hemma om du har symtom.

Vi har två tävlingsklasser:
Klass 1: ”Klassiska pinnbröd”
Bröd bakat på pinne. Kanske med någon spännande form eller krydda?
Klass 2: ”Andra bullar”
Baka hur du vill över eld. Skapelser av innovativ deg eller annat material?

För att delta i tävlingen lägger du upp din brödbild på Facebook eller Instagram med hashtag #pinnbrödsvandring2020. Tänk på att kontot måste vara offentligt för att vi ska kunna se din bild. Kontakta olle.sahlberg@frisksport.se om du vill delta utan att lägga upp bilden på sociala medier.
Bilderna ska vara inne senast kl 22.00 den 29 december.

Priser delas ut på smittsäkert sätt efter att domaren sagt sitt.

Ingen anmälan behövs, ge dig bara ut och vandra och skicka in ditt bidrag.
Vid frågor kontakta olle.sahlberg@frisksport.se

Välkomna!

Tillbaka