Artikelarkiv

Skidåkning och gemenskap under en härlig frisksportvecka i Härjedalen

I slutet av mars åkte ca 60 deltagare till Härjedalen för en vecka med skidåkning och andra aktiviteter i glada vänners lag.

I månadsskiftet mars/april genomförde frisksportarna sin, sedan många år, traditionella vintervecka. Den var i år likt de senaste åren förlagd till Walles i Bruksvallarna. Walles är en anläggning som väl svarar upp mot våra behov för olika aktiviteter. Att personalen är serviceminded gör inte saken sämre.

I år var gruppens storlek cirka 60 personer. Skidåkning var naturligtvis den främsta aktiviteten och åtskilliga var de ”snömil” som passerade under laggarna, men inte bara kroppen ska ha sitt. Det ska även sinnet och själen en sådan vecka. Gymnastik, tänkvärdheter, berättelser ur livet, frågesporter, musik med mera fyllde de stunder som var lediga från skidåkning.  Blädderblocket hade all möda att rymma dagens aktiviteter.
   Att allt fungerade organisatoriskt för deltagarna får vi tacka en järntrust bestående av Pirkko, Kerstin och Ingwar för. All heder till dem!

Åter hemma i vardagen bearbetar vi minnen och intryck från vinterveckan och kanske har redan en längtans låga för vecka 10 2018 börjat flämta.

Sam Larsson

Skrivet: 16 Maj, 12:01 av Sara Brunskog

Tillbaka