Notiser

Pepparkaksträff 9-11 december i Motala

Nu är det dags att åka på en rolig ungdomsträff! Välkomna till en helg i Motala med kompisar, bus och en massa pepparkakor!

 

Vem vill inte fira jul med frisksportare? Fast alla är ju upptagna med julbord och paket och mostrar på julhelgen. Tur att du kan åka på pepparkaksträffen i alla fall!

Gissa vad vi gör på pepparkaksträffen? Jo, vi bygger pepparkakshus såklart. Fast inte såna där mesiga peppakakshus som får plats i en skokartong och ser ut som farmors gamla sommarstuga. På pepparkaksträffen tänker vi större! Vi bygger vi såna där coola, knasiga och enorma pepparkakshus du drömt om. Vad sägs som Big Ben? Lutande tornet i Pisa? Ett tåg? The Starship Enterprise? Eller typ... kinesiska muren i naturlig storlek???

Förutom denna ärofyllda tävling om coolaste bygge blir det såklart knasiga lekar, mys, jul och sånt samt gött häng med härliga frisksportvänner.

Vi sover, äter, bakar och hänger i Motalas frisksportstuga. Du tar med dig egna sovprylar, typ luftmadrass, sovsäck/täcke och kudde. Du som bor nära kan välja att sova hemma, bara meddela det i så fall.

För medlemmar i Frisksportrörelsen.

Anmälan: maila josefin.sahlberg@frisksport.se senast 4 december (ange klubb, ålder, telefonnummer och ev allergier).
Ålder: Född 2003 eller tidigare.
Pris: Endast 50 kr inkl mat, golvlogi och pepparkaksdeg.

Skrivet: 22 November, 14:38 av Sara Brunskog

Tillbaka