Notiser

Nytt medlemsregister

Innan jul byter Frisksportrörelsen till ett nytt medlemsregister med smarta och smidiga funktioner.

Med nya möjligheter som enkel närvaroregistrering i mobilen, möjlighet att skicka kallelser och inbjudningar till grupper via SMS och e-post, anmälningsformulär, nyhetsbrev med mera, tror vi att många ledare och funktionärer i klubbarna kommer att se nytta med registret och vilja använda det i verksamheten. Även de traditionella användningsområdena som medlemsregistrering, faktura- och betalningshantering, etiketter med mera kommer förhoppningsvis upplevas smidigare och flexiblare i det nya systemet.

Som underlag för bland annat bidragsansökningar, valberedningsarbete och tidningsutskick är ett register en viktig del i att rörelsen håller ihop och fungerar. Det förra systemet tjänade oss länge och väl och var i delar skräddarsytt efter frisksportrörelsen. När vi nu genomför en flytt är det en ganska stor operation med mycket som måste planeras och detta underlättas av att MyClub, som det nya systemet heter, utvecklas kontinuerligt och av att våra kontakter hos MyClub är väldigt aktiva när det gäller att anpassa systemet efter våra behov.

Undertecknad driver detta på uppdrag av förbundsstyrelserna och har gjort sitt bästa för att samla ihop nuvarande användare, inhämta synpunkter och planera övergången. Mer info kommer allteftersom via förbundens klubbkanaler och direkt till de registeranvändare jag funnit.

Jesper Antonsson
jesper.antonsson@frisksport.se

Skrivet: 1 December, 14:37 av Sara Brunskog

Tillbaka