Notiser

Info om arrangemang och Covid-19

Här uppdaterar vi ändringar angående frisksportarrangemang som påverkas av coronapandemin. Tyvärr är Megahelgen i Värnamo i november inställd.

Tyvärr blir frisksportarrangemang, liksom hela samhället, påverkade av coronapandemin och här uppdaterar vi löpande info om arrangemang som påverkas. Ta kontakt med förbundskansliet på 076-558 54 24 eller kansli@frisksport.se om du har frågor.

November: Megahelg i Värnamo
PÅ grund av risken för smittspridning kan vi tyvärr inte genomföra Megahelgen i Värnamo i år. Vi satsar på en megabra Megahelg nästa år i stället!

Augusti: Forshelg i Björbo
Det finns tyvärr inte möjlighet att genomföra forshelgen i Björbo med tanke på smittspridningsrisken.

Juli: Förbundsmöten
I juli kommer vi att genomföra förbundsmöten. Planen var att genomföra dem på Stensund i samband med årets riksläger men rikslägret är inställt och vi tittar på möjligheten att genomföra förbundsmötena digitalt. Vi jobbar vidare och kommer att återkomma med mer information längre fram. Datumen kvarstår som planerat:
4 juli: FUFs förbundsmöte
5 juli: SFFs förbundsmöte

Juli: Riksläger på Stensund
Tyvärr kommer inte rikslägret på Stensund att genomföras i sommar utan det kommer istället att arrangeras vecka 28 2021. Det gör att rikslägerordningen de kommande åren ser ut så här:
2021 Plats: Stensund Arrangör: Stockholms och Sörmlands Frisksportdistrikt
2022 Plats: Aneby Arrangör: Smålands Frisksportdistrikt
2023 Plats: Ej fastställd Arrangör: Göteborgs Frisksportdistrikt

Det blir dock ett digitalt läger med blandade programpunkter, läs mer på www.frisksportlager.se

Juni: Midsommarläger på Stensund
Midsommarlägret är tyvärr inställt. Stensunds camping kommer att vara öppen och det finns möjlighet att campa med stort avstånd, bada i havet och uppleva den fina naturen. Mer information om campingen kommer att finnas på www.stensund.se.

April: Vildmarksvandringen "I Tintomaras spår"
Vandringen är uppskjuten till 24-25 april 2021. Läs mer här.

April: Påskkursen
Påskkursen i Sälen är tyvärr inställd.

Mars: Fjällveckan
Några av de anmälda deltagarna kommer att åka i egen regi men gemensamma aktiviteter kommer inte att arrangeras som de brukar. Om du har frågor kan du ringa Kerstin Larsson i arrangörsgruppen på 070-314 19 54.

Skrivet: 25 September, 09:23 av Sara Brunskog

Tillbaka