Notiser

Höstkurs i Värnamo 6-8 oktober

Årets höstkurs innehåller trampolinledarutbildningar, grundledarutbildning och en kurs i prepping och överlevnad. Under lördagen pågår en träningsdag på samma plats.

Årets höstkurs arrangeras i Värnamo 6-8 oktober och kommer att innehålla frisksportutbildningar inom olika områden:

Trampolinledarutbildning steg 1
Kursen vänder sig till dig som provat på att hoppa trampolin och nu vill gå vidare till att lära andra. Vi går igenom grundövningar och lär oss att lära ut övningar upp till volt.
Ledare: Pauline Magnusson
Kursinriktning: Ledarskap

Trampolinledarutbildning steg 2
För Trampolin steg 2 ligger fokus övningsmässigt på metodik och teknik för avancerade enkelvolter, i samtliga stilarter och med skruv. Utbildningen sträcker sig till och med 1 3⁄4 volt framåt i pikerad stilart. De praktiska delarna kompletteras med tränings- och tävlingslära.
Ledare: Johan Ekenberg (Gymnastikförbundets utbildare)
Kursinriktning: Ledarskap

Överlevnad och prepping
Det här är utbildningen för dig som vill lära dig mer om hur du överlever i naturen. Vi lär oss att göra upp eld, bygga skydd för att sova utomhus, vilka växter som går att äta och får även reda på vad som är bra att ha hemma vid en eventuell samhällskris (eller zombieattack...).
Ledare: Linn Austli och Erik Schooner
Kursinriktning: Färdighet

Grundutbildning i ledarskap
Vad kännetecknar en bra ledare, hur pratar man till en grupp och på vilket sätt ska du förbereda dig inför att leda en frisksportträff? Det här är kursen för dig som vill lära dig grunderna i ledarskap för att kunna bli en bra ledare i din frisksportklubb. Vi kommer både att lära oss mycket och ha mycket roligt tillsammans.
Ledare: Josefin Sahlberg
Kursinriktning: Ledarskap

Anmäl dig via den här länken.

Under lördagen pågår en träningsdag parallellt med höstkurserna. Läs mer om den här.

Skrivet: 19 Juli, 18:24 av Sara Brunskog

Tillbaka