Notiser

Är du vår nästa förbundskanslist?

Svenska Frisksportförbundet har funnits sedan 1935 och är en ideell hälsorörelse med frisksportklubbar runt om i landet som ordnar läger och aktiviteter inom idrott, hälsa och kultur. Kansliet ligger vackert beläget på Stensund utanför Trosa i Sörmland där vi också har en egen folkhögskola. Vi söker nu en ny kanslist på deltid.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara vanlig administration som att hantera medlemsregistret och att vara kontaktperson för medlemmar och förtroendevalda som söker information och hjälp. Du kommer också att hjälpa förbundsstyrelsen och förbundets kommittéer, skriva bidragsansökningar, uppdatera vår hemsida med nyheter och information och även lägga en mindre del av din tid på bokföring.

Vi ställer krav på datorvana och goda kunskaper i Office-paketet. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska då en viktig del av arbetet är att skriva olika typer av ansökningar. Du ska även hjälpa till med vår medlemstidning Frisksport som kommer ut 4 ggr/år.

Vi vill att du har förmåga att arbeta självständigt men att du även kan samarbeta med andra. Som person är du noggrann och serviceinriktad och en föreningsmänniska med förståelse för ideellt föreningsarbete. Vi arbetar med plattformen MyClub för medlemshantering och tidigare kännedom inom detta är ett plus.

Vi tror att du motiveras av att ge god service till vår styrelse och medlemmar och det är viktigt att du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer, såväl internt som externt.

Vi önskar även att du är intresserad av hälsa och delar Frisksportrörelsens grundsyn.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper vid tillsättningen.

 

För frågor och ansökan: Skicka CV och personligt brev till förbundsordförande Kerstin Malm på kerstin.malm@frisksport.se. Varaktighet: Tillsvidareanställning.

Deltid, schemalagd arbetstid med minst 50%, 6 månader provanställning tillämpas.

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Kontaktperson: Kerstin Malm, 08-664 14 36, kerstin.malm@frisksport.se

Skrivet: 19 Juli, 08:04 av Sara Brunskog

Tillbaka