Frisksportkalendern

Vårkurs på Stensund

9 Mars - 11 Mars

Årets vårkurs arrangeras på Stensund i Trosa 9-11 mars 2018 och kommer att innehålla frisksportutbildningar inom olika områden. 

Trampolinledarutbildning steg 1 (ledarskapsutbildning)
Kursen vänder sig till dig som provat på att hoppa trampolin och nu vill gå vidare till att lära andra. Vi går igenom grundövningar och lär oss att lära ut övningar upp till volt.

Trampolinledarutbildning steg 2 (ledarskapsutbildning)
För Trampolin steg 2 ligger fokus övningsmässigt på metodik och teknik för avancerade enkelvolter, i samtliga stilarter och med skruv. Utbildningen sträcker sig till och med 1 3⁄4 volt framåt i pikerad stilart. De praktiska delarna kompletteras med tränings- och tävlingslära.

Frisksport Basic (ledarskapsutbildning)
Kursen riktar sig till dig som vill lära dig mer om frisksportens ideologi och organisation. Du får även öva på att leda grupper. Ger behörighet till Nyårskursen steg 1

Cirkus och tablå (ledarskapsutbildning)
Vi tränar jonglering, cyklar på enhjuling och många andra aktiviteter. I tablågymnastiken gör vi mänskliga pyramider, formationer och grupperingar.

Yoga
Yogan är bara på lördagen. Mer information kommer.

Utbildning i vårt medlemsregister MyClub 
En genomgång av vårt medlemsregister där vi tittar på hur vi kan använda det på bästa sätt som ett hjälpmedel i våra klubbar. Utbildningen är naturligtvis gratis.


Allmän information:
Plats: Stensunds folkhögskola i Trosa
Ålder: 14 år och uppåt
Kostnad: 600 kr för medlem i Frisksportrörelsen. (Ledarkurserna är enbart för medlemmar) I kursavgiften ingår golvlogi. Du tar själv med dig liggunderlag/madrass samt sovsäck/täcke och kudde.
För dig som kommer endast på lördagens Yogakurs kostar det 200 kr.

Anmälan senast: 23 februari 2018  (ev. avbokning måste ske innan sista anmälningsdagen)

Frågor: Maila till kansliet på kansli@frisksport.se

Anmäl dig på den här länken: www.frisksport.se/anmalan

Tillbaka