Ny cricketverksamhet i Skillingaryd

Cricket är den sport som växer snabbast i Sverige och i frisksportklubben Skill i småländska Skillingaryd har en ny cricketsektion startats med ett 20-tal afghanska killar som tränar tillsammans varje vecka.

Läs mer...

Lärorik och rolig kurshelg på Stensund

En solig vårhelg i mars arrangerades årets vårkurs på Stensund. Närmare 40 kursdeltagare gick olika utbildningar och hade en rolig och lärorik helg tillsammans.

Läs mer...

Emmelie pluggar till hälsocoach på Stensund

Vackert beläget vid havet ligger frisksportarnas folkhögskola Stensund. Här finns flera olika utbildningar att välja mellan och frisksportaren Emmelie från Gnesta har valt att plugga till hälsocoach.

Läs mer...

Frisksportande minskar cancerrisken

Att vara frisksportare är ett bra val när det gäller att minska risken att drabbas av cancer. Att äta hälsosamt, motionera och undvika alkohol och tobak påverkar risken, även om man aldrig kan skydda sig helt.

Läs mer...

Riksläger 2017 i Hestra

Som alltid ordnar frisksportrörelsen riksläger vecka 28 och i sommar är lägret i småländska Hestra. Välkommen till en härlig lägerplats med sporthall, badsjö och fina motionsspår i lummig skog.

Läs mer...

Fysisk aktivitet stärker din hjärna

Överläkaren Anders Hansen vill att alla ska veta om fördelarna med fysisk aktivitet och säger att det viktigaste du kan göra för din hjärna är att röra på dig.

Läs mer...