Till förbundet:

Packlista

Bra att tänka på att ha med sig:

Boende

Tält/husvagn/husbil med tillbehör. Glöm inte madrass/liggunderlag, sovsäck, kudde, nallebjörn..

Stol och bord

Om du vill sitta ute och äta/mysa utanför tältet. Till vissa aktiviteter utomhus är det även bra att ha med sig en bärbar stol, så slipper du sitta på marken!

Mat

Om du inte ska köpa matpaket. Kylväska är kanoners, du kan byta kylklampar i Info.

Pengar

Du kan betala med kort i mottagningen, info och lägerfiket. Dock är det bra att ha med sig kontanter för att betala våfflor eller andra småsummor.

Vattenbehållare

Vattenflaska är bra att ha, inte minst om man ska idrotta mycket. Då det kan vara en bit till vattenkran kan det också vara skönt att ha en vattendunk eller liknande vid sitt tält.

Cykel

Inte nödvändigt såklart, men det går snabbare att ta sig till badsjön och affären!

Skor

Skor för alla väder! Sandaler, gympadojor till utomhus bruk, gympadojor till inomhusbruk, stövlar... var beredd på allt, det är inte kul att vara kall om fötterna.

Kläder

Förutom kläder för sju dagar ska du inte glömma regnjacka, tjocka sockar, mössa och vantar. Även om sommardagar brukar vara behagliga ska vi inte underskatta kalla nätter i tält. Paraply är rätt okej att ha med också.

Badkläder

Såklart! Gärna flera par om du gillar att bada mycket. Extra handduk är ett tips, det är inte alltid saker torkar så bra i tält...

Toalettartiklar

Allt som du tycker verkar vettigt. Solskyddskräm kan rädda dig! Toalett och dusch finns såklart, men glöm inte tandborste, schampo, tvål, nagelsax...

Bra-att-ha-saker

Sax, kniv, tejp och snöre är alltid bra att ha när man campar. Saker kan gå sönder som du måste laga. Du kanske kommer behöva en tvättlina. Man inser inte hur mycket man behöver sax och kniv förrän man står utan en.

Annat vettigt

Snygg hatt, jongleringsbollar, kaninbur, krukväxt... bedöm själva!