Till förbundet:

Nyheter

Styrelsen berättar om året 2014

Vi önskar er ett trevligt nytt frisksportår 2014. Detta år har vi några nya utmaningar framför oss när det gäller styrelsearbetet.

Vi önskar er ett trevligt nytt frisksportår 2014. Detta år har vi några nya utmaningar framför oss när det gäller styrelsearbetet.


Hyresbostäder vill höja hyran för vår lokal på Ljuragatan. Vi får avdrag på hyran om vi delar ut Hyresbostäders informationsblad till de boende i ljuraområdet och/eller om vi erbjuder aktiviteter för de boende. Hyresbostäders avsikt med erbjudandet om aktiviteter är att göra området mer attraktivt att bo i.


Det är dock en fråga om hur mycket extrajobb vi kan och är villiga att utföra och hur hög hyran slutligen kommer att bli. Vi vill därför under 2014 reda ut vilka andra alternativ det finns till att hyra en lokal för våra möten och var vi kan förvara våra saker, t.ex. pärmar, utrustning och möbler, som just nu finns i lokalen.
Ni får gärna höra av er om ni har synpunkter till detta.


SFF planerar att implementera en ändring i hur förbundet är organiserat. P.g.a. att förbundet har svårt att få bidrag från Ungdomsstyrelsen diskuteras att förbundet ska delas upp i ett ungdoms- och ett vuxenförbund. Om SFF efter årsmötet i sommar beslutar att dela upp förbundet, så måste vi införa dessa ändringar i vår verksamhet i NFK.
Med vänliga hälsningar, styrelsen

Skrivet: 2 Mars, 09:42 av Norrköpings FK

Tillbaka