Till förbundet:

Norrköpings Frisksportklubb

Norrköpings Frisksportklubb är en del av frisksportrörelsen och är ansluten till Svenska Frisksportförbundet.

Vår klubb har c:a100 medlemmar och en stor del av verksamheten cirkulerar på och kring friluftsbasen i Näkna, som vi kallar för Ön. Den är vackert belägen på en halvö i Kolmårdssjön Vekmangeln. Ön är en härlig rekreationsplats som är fritt tillgänglig för alla medlemmar. Ön hyrs även ut. Mest till skolklasser men även andra sammanslutningar och grupper.

Av friluftaktiviteter på annat håll än Ön kan nämnas cykelutflykter, kanotutfärder och olika slag av vandringar.

Vad är frisksport?

Frisksport är en ide om hur vi ska leva för att må bra och ha kul tillsammans.

För att DU ska må bra måste du röra på dig, äta nyttigt och inte förstöra kroppen med tobak, alkohol eller andra droger.

För att VI ska må bra måste vi dela upplevelser och känna gemenskap. Skratta, umgås och trivas.

För att ALLA ska må bra måste vi hjälpas åt. Ta ansvar för vår miljö och för jordens överlevnad. Lära känna andra männinskor och kulturer samt leva i fred med varandra.

Kontakta gärna webbredaktören!

Webbredaktör för Norrköpings Frisksportklubbs hemsida är Emma Zetterholm. E-posta gärna era förslag på innehåll eller bilder och text från evenemang där ni deltagit.
E-post: emmaz80@hotmail.com