Till förbundet:

Styrketräning

Vår styrketräningshall ligger på övervåningen i sporthallen i Motala. Den är ett av Motalas mest välutrustade gym med utrustning både för dig som är nybörjare och dig som är mycket erfaren. Vår goda blandning av fria vikter och maskiner bör passa de flesta smaker.

Öppetider: 05:00-22:00

För att träna på vårt gym ska du betala medlemsavgift OCH gymtillägg. Läs mer om våra avgifter och hur du betalar under bli medlem.


Personal: Anställd personal finns säkrast på plats klockan 08:00-12:00 måndag till torsdag. Ideella ledare finns alltid i gymmet på tisdagar klockan 17:30-19:00 och torsdagar klockan 19:00-20:30. Telefonnumret till styrketräningshallen är 070-8196133.

För att få träna i vårt gym ska du ha fyllt 15 år, alternativ alltid ha sällskap av förälder eller vuxen tränare med ansvar för dig.

Vill Du börja styrketräna hos oss?
När du betalat in medlemsavgift + gymavgift kan du hämta ut din träningstag på gymmet. Ring gärna innan om du kommer på kontorstid, för att säkerställa att vi är på plats, eller kom på ledartiderna. Läs mer om medlemskap under bli medlem.

Om du inte kan komma någon av ovanstående tider så mejla vilken tid du önskar hämta din tag till motala.gym@frisksport.se så kontaktar vi dig.

Om du slutar träna så vill vi att du lämnar in din tagg till oss så att vi kan spara på miljö & pengar - och använda den igen.

Huvudansvarig ledare: Eddie Jadeborn, eddie.jadeborn@frisksport.se, 0706-54 97 84