Till förbundet:

Välkommen till Motala Frisksportklubb

Välkommen till frisksportarna i Motala!

Aktiviteter i sommar

I år fortsätter vi med kul-i-stugan på onsdagar kl 17:30-19:00 så länge det finns intresse. Vi hoppar trampolin, core-gympar, spelar volleyboll, badar, klättrar, grillar mm! Vid regn inställt.

Vi har dessutom Öppen Stuga vissa dagar kl 13-18. Dessa dagar är någon stugvärd garanterat på plats så att frisksportare kan komma åt material som kanoter, volleybollnät, cirkusgrejor mm, samt nyttja stugans faciliteter, bada. sola mm. Beroende på om det är ledare där och isåfall vilka så kan det hända att exvis trampolinen är öppen. Välkommen och häng med oss! De dagar vi just nu vet att stugan är öppen är (denna lista kommer att utvecklas, dyk in här och kika fler gånger):

20-23 juli
27-28 juli
30 juli-2 augusti

Angående Coronaviruset

Frisksportarna i Motala följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vårt gym håller tills vidare öppet. Du kan läsa Folkhälsomyndighetens rekommendationer här.

Begränsningen på 50 personer per sammankomst är normbildande även om den strikt talat inte gäller vår verksamhet utan endast tillståndspliktiga arrangemang. Folkhälsomyndigheten valde just 50 deltagare för att träningsverksamhet inom idrottsrörelsen skulle kunna fortsätta! Signalerna vi hittills fått är att Riksidrottsförbundet gör ungefär samma bedömningar som vi.

Givetvis gäller samma försiktighetsågärder som i all verksamhet numera, där den viktigaste är att man stannar hemma om man har minsta symptom på förkylning eller liknande.

Vår parkourpark vid råssnässkolan
 
Vill du hyra vår klubbstuga på Råssnäs? Läs mer här.