Till förbundet:

Priser


Lägeravgift

I lägeravgiften ingår tillträde på lägerområdet, deltagande i alla aktiviteter samt camping på området. Se särskild flik för vilka lägeravgifter vi har eller klicka här.

Vanligast är att man betalar lägeravgift för en hel vecka, men kommer man bara en eller ett par dagar kan man betala dagsavgift. Då betalar man endast för den eller de dagarna man är på lägret (observera att om du betalar dagsavgift för flera dagar kan det bli dyrare än en veckoavgift). 

Matpaket

Många lagar sin egen mat på lägret, över gasolkök eller liknande. Vill man inte göra det kan man köpa matpaket. Se särskild flik för vad maten kostar eller klicka här.

Matpaket innebär 7 st frukost och 7 st middag som serveras i Isabergskolans matsal, med start lördag middag. Lättare lunch och kvällsmat finns att köpa i lägerfiket, och ingår ej i matpaketet.
Man kan också välja att köpa enstaka matbiljetter samma dag man ska äta. De säljs i info och man betalar då för en enstaka måltid. Matsedel hittar du här.

Har du någon specialkost anger du det vid anmälan när du kommer till lägret, eller på din webbanmälan.

Webbrabatt

Man behöver inte anmäla sig till ett riksläger - det är bara att komma.
Om du registrerar dig och betalar via webben innan lägret får du dock webbrabatt för lägeravgiften. Då går även registreringen i mottagningen mycket smidigare, och du kan komma igång med lägret snabbare!

Armbandet

När du registrerat dig och betalt lägeraviften får du ett armband. Det är bevis på att du betalat lägeravgiften och när du visar detta får du delta på alla aktiviteter.

Om ditt armband går sönder kan du få ett nytt i Info i utbyte mot det gamla. Tappar du bort det helt är det fortfarande ingen fara, visa ditt ID i Info så kan vi hitta din registrering och du får ett nytt band.

Välkomna på riksläger!