Till förbundet:

Motion

Gillar du att röra på dig? Vill du prova nya träningsformer? Häng med på ett motionspass!

OBS! Du som vill vara med på motionspass inomhus, såsom spinning, behöver ta med INOMHUSSKOR UTAN SVART SULA! Missa inte detta i din läger-packning.

Morgongympa

Det här är för dig som verkligen vill vakna med en kick! Börja dagarna på lägret med morgongympa så är du redo för en rikslägerdag med massa aktivteter.

Gympapass

Varje dag, på förmiddagen och eftermiddagen, är det motionspass som alla lägerdeltagare är välkomna till. Det blir motionspass i olika former; hitta passet för dig eller var med på alla. Glöm inte vattenflaskan, det kommer bli tufft!

De flesta pass är utomhus, men vid dåligt väder kan de komma att bli inomhus istället. Tänk på att ha med rena inhomhus-dojor som inte färgar av sig.

Styrka och spinning

Träna styrka eller spinning? Det finns ett gym och en spinninghall att använda - men endast med ledare. Håll utkik i programmet när du kan vara med och träna. I vissa fall behöver du anmäla dig i info.

Cykel

Träning i grupp med både mountainbike och landsvägskörning kommer att finnas möjlighet till under veckan. Ta med egen cykel.

Frisbee

Inom lägerområdet finns en frisbeebana.

Skateboardpark

Inne i Gnosjö finns en nybyggd skateboardpark.

Motionsspår

Runt Töllstorpsområdet vid lägerplatsen går olika motionsspår, välj det som passar dig: 0,5 km, 1,5 km, 3,5 km, 5 km, 7 km. Fritt fram att löpa på, när du vill!

Motion