Till förbundet:

Kultur

Musik, dans, cirkus, föreläsningar, utflykter... Här blir det kultur för hela slanten!
Vare sig du vill lyssna aktivt på en intressant föreläsare, eller sitta och fika med musik i bakgrunden, så hittar du det på lägret i Gnosjö!

Lägerbål

En kväll för alla! Här blir det underhållning i många olika former, utomhus. Kom och njut!

Frisksport-Kabaré

Den stora frisksport-showen! Har du en talang - dans, sång eller en kan du en snygg tablå? Elle r har du kanske skrivit en rolig låt om lägret? Kabarén är möjligheten att visa upp något. Anmäl dig i info för att få vara med, först till kvarn!

Nattfik och Trubadurkvällar

Vad är väl en kväll på riksläger? Den kan ju vara fruktansvärt dötrist och... tråkigt och... alldeles underbar.
Ta en våffla och njut av underhållning eller något tänkvärt i lägercentrum i form av allsång, trubadurer eller något annat.

Läger-TV

Passar för alla åldrar! Se reportage från lägret på ett roligt sätt varje kväll. Om man missar på kvällen kan man se repris dagen efter!

Utflykter

Passa på att få veta mer om varifrån uttrycket ”Gnosjöandan” kommer och varför Gnosjö-borna säger att de bor i ”staden där hjulen snurrar”. Ta också chansen att se delar av den mångskiftande småländska naturen. Varje dag är det en ny vandring eller utflykt på programmet.
Bland annat: Besök på Töllstorps Industrimuseum, Blomstervandring och älg-tittning på Ettö naturreservat, Vandring runt Töllstorpssjön med fikapaus, Besök på Hylténs Industrimuseum, vandring med guide på Store Mosse Nationalpark. Anmälan i Info.

Föreläsningar

Kom och lyssna på något intressant eller roligt!

Morgonsamlingar

Morgonsamlingarna är definitivt något av det mysigaste på lägret. Varje morgon innan frukost är du välkommen att lyssna en liten stund på en frisksportare som delar en liten berättelse, tanke eller erfarnehet med dig.

Tipspromenad och Fotostig

Gå en mysig promenad med frågor eller foton. Finns att hämta i info, när man vill!

Kortkurser/Workshops

Var med på någon kortkurs/workshop under veckan. Testa på afrikanska trummor eller på vegetarisk matlagning. Anmälan i Info.
Var med på workshops om förbundets framtid, inför det viktiga förbundsmötet Läs mer här.

Afzeliuskväll

För 15 år sedan dog en smålänning som skapat mycket musik, Björn Afzelius. En kväll på lägret ägnar vi åt hans musik. Välj ut en eller ett par låtar som du vill framföra och maila det till Mons! Mellan framträdanden får du veta lite mer om Björn Afzelius musik och historia. Extra kul om några vill rappa en låt, dansa en låt eller leda allsång… allt är möjligt!
Mail: mons@frisksport.se

Kultur