Till förbundet:

Anmäl dig som funktionär till Vadstena 2019

Det är två formulär att fylla i, gör det i valfri ordning;

A)

Anmäl dig (och familjen) till rikslägret på www.frisksport.se/Vadstena2019.
I steg 6 ska du kryssa för "Är lägerarrangör och ansöker om rabatt".
Du får ett bekräftelsemejl på din anmälan. Strunta i att det står att du ska betala, men spara mejlet.

B)

Fyll i formuläret nedan. När du klickar på skicka längst ner skickas uppifterna med mejl till Marie Ziemke Larsson (rikslägerchef och personalansvarig).


Därefter kontaktar Marie dig kontaktar om hon har några frågor.

Du får sedan ett meddelande om hur stor rabatt du får på lägeravgiften och maten, och hur du betalar in den avgift som eventuellt återstår. Det kan ta upp till en vecka innan du får detta meddelande.

 

Känns något krångligt att fylla i? Skriv så gott du kan så ordnar det sig. 


Är ni fler i famlijen som ska jobba? Det går bra att fylla i uppgifter om alla i samma formulär, eller skicka ett formulär för varje person. Gör det som känns enklast.

Vad vill du jobba med?

Om du redan kommit överrens med någon ansvarig vad du ska jobba med så skriv kortfattat vad du ska göra och vem du pratat med. Annars skriver du vad du önskar jobba med. Vi behöver fler till bl.a. café, grill, våfflor, barnverksamhet och träningscamp.

Hur mycket vill du jobba och när?

Beskriv ungefär hur mycket du vill jobba per dag, och vilka dagar du kan. Lägerprogrammet pågår söndag 7/7 till fredag 12/7. Det är även några programpunkter lördag 6/7 och lördag 13/7.

Beroende på hur mycket du jobbar under lägerveckan får du olika ersättning.

Det funkar såhär;

Jobba enstaka timmar under lägret -> Du får kuponger att lösa in i fiket

Jobba i snitt 2-3  timmar  per dag -> Du får välja fri lägeravgift ELLER fri frukost och middag

Jobba i snitt 4-6 timmar per dag -> Du får fri lägeravgift och frukost och middag

Jobba i snitt mer än 6 timmar per dag -> Du får fri lägeravgift, fri frukost och middag OCH fri lunch 

Har man jobbat mycket med planering av lägret krävs inte lika mycket jobb under lägret. 

 

Har du yngre barn som du också önskar fri lägeravgift och eller mat för?

Om du och ev. partner jobbar så mycket som är rimligt med hänsyn till barnen så får ni samma ersättnig till barnen som till er själva. För att du ska få rätt rabatt och vi ska veta hur mycket mat som behövs behöver du ange vilka barn det gäller här nedan. Barn som är 14 år och uppåt bör kunna jobba ihop sin ersättning själva. För barn mellan 10 och 14år finns det vissa uppgifter man kan få hjälpa till med om man tycker det är roligt.

Funktionärströja

Alla som jobbar får en funktionströja med lägerloggan att ha på sig. Jobbar du mer än enstaka timmar så får du behålla tröjan efter lägret. Följande storlekar finns;

Herrmodell XS - S - M - L - XL - XXL - 3XL

Dammodell XS - S - M - L - XL - XXL

Barn 3/4år - 5/6år - 7/8år - 9/11år - 12/13 år

Oavsett inom vilket område du jobbar under själva rikslägret, så behöver vi din hjälp före och efter lägret. 

Under dessa dagar bjuder vi alla som är med på frukost, lunch och middag (oavsett vad du har för ersättning under veckan). Det brukar vara härlig stämning och är ett bra tillfälle att lära känna varandra.

Lördag 6:e juli anländer de flesta lägerdeltagarna. Vi behöver vara många som hjälper till med mottagningen av alla deltagare. Man kan jobba med utdelning av påsar och armband, inskrivning för de som inte är föranmälda , visa till campingplatser och parkeringar och mycket annat. 

3-5 juli - Vi bygger upp lägret. Tälten reser vi på onsdagen, torsdag och fredag byggs café, diskrännor, anslagstavlor och allt möjligt fix. Alla som kan hjälpa till är välkomna, det finns uppgifter av alla de slag. Exempelvis ska alla påsar med program och armband packas och husvagnsplatser ska märkas ut.

Lördag den 13/7 river vi lägret från kl 13:00. På kvällen brukar vi ha en stor gemensam avslutningsmiddag med auktion på överblivna saker i caféet mm. Även söndag 14/7 kommer det finnas saker att städa och riva, men till söndagskvällen brukar vi alltid vara klara.

Här finns plats att skriva kommentarer och annan info du vill skicka med;

Tack för att du vill vara funktionär på rikslägret i Vadstena 2019. För att vi ska kunna ha riksläger krävs att alla är med och jobbar ungefär vart 6:e år. Tack för att du gör din insats i år, du är viktig!