Till förbundet:

Nyheter

Covid-19 Januari 2021

Från vecka 4 öppnar vi våra verksamheter igen!

För att upprätthålla FHMs direktiv har vi tidigare gjort följande för alla aktiviteter i föreningen:

Vi har så att alla måste tvätta händerna innan och efter träning samt att vi spritar händerna under träningen. Nu kommer detta bli ännu viktigare. Vi får alla hjälpas åt.

Vi vill att ni ser till att varje medlem har med sig sin egen vattenflaska för att undvika drickande ur kranar i offentliga miljöer.

Självklart måste både medlemmar och ledare stanna hemma om de påvisar sjukdomssymptom. Vi kommer mejla ut om det skulle bli så tråkigt att alla ledare är sjuka en träning. Håll koll i inkorgen under dagen för att se om träningen är inställd. Vi ska försöka få upp en skylt på ytterdörren om inställd träning.

Vi måste också be er föräldrar att lämna och hämta medlemmarna utanför ytterdörren, då vuxna inte får gå in i hallen, de enda vuxna som får vara i hallen är ledarna. Vi ser till att en ledare tar emot och lämnar i ytterdörren.

Kom gärna precis innan träningsstart, inte 20 minuter innan. Detta för att förhindra större samlingar längre stunder. Kom gärna ombytta och klara så det inte blir samlingar i omklädningsrummen.

Vi begränsar alltid till max antal personer, om vi blir fler delar vi in oss i grupper och är då i olika hallar med skiljevägg.Vi anpassar oss efter FHMs direktiv och om dessa ändras så kanske vi måste ändra våra verksamheter och meddelar då alla medlemmar detta i så god tid vi kan.

För information från Cheerleadingförbundet, följ länken:http://www.cheerleading.se/nyheter/?ID=155145&NID=700546&fbclid=IwAR1TAA6vwEtq3lSsnfAxwM3s2oGVLBT0dzld_tjJd0OIu1LWHrnsQEUJwUk

För information från RF följ länken: https://www.rf.se/

Med vänliga hälsningar
Styrelserna
Frisksport Björken och Frisksport Björken Ungdom

Skrivet: 21 Januari, 00:00 av Martin karlsson

Tillbaka